Nyheter

Ny fagmann

03.06.2021

Vi gratulerer Sunde med fagbrev som anleggsmaskinmekaniker og fast stilling i TT Pukk!

Denne uka har Per hatt sin siste faste arbeidsdag. Vi håper likevel vi ser han innom en gang i blant. Per har lastet fornøyde kunder for TT i 35 år. En stor takk for lang og god innsats!

TT Pukk har kjøpt nytt stort finsikt av typen Jonsson L354 D. Siktet vil bli brukt der vi har behov for stor siktekapasitet og/eller mange fraksjoner. Det er blant annet godt egnet for produksjon av strøsingel, asfalt- og betongtilslag.

TT Pukk er nå i mål med en stor og spennende jobb i Sørlandsparken, hvor vi har produsert hovedmengden av alle kvalitetsmasser til ny E39 mellom Mandal og Kristiansand.

Denne uka har Absalon startet opp nytt finverk på næringsområdet Langrønningen, hvor vi knuser for Bamble Pukkservice. Det var stor stas å få levert både ny Cat 982 hjullaster og Jonsson 4800FSS!

Elgjakt

20.10.2020

Med ekte lekebørse og ekte TT Pukk-caps så må det jo bli elg.

Vi er stolte av å være en del av TT-konsernet, som igjen er blitt nominert til årets lærebedrift. TT er allerede kåret til Årets lærebedrift i Agder, men konkurrerer nå altså med resten av landet om den gjeve tittelen.

Bilde fra Snekkevik i Sannidal hvor vi knuser for Georg Tveit Kvartsbrudd. Der leveres det kvarts av høy kvalitet til smelteverksindustrien. I denne omgang skal vi produsere ca. 40 000 tonn.

Håper alle har hatt en fin ferie. TT Pukk har ladet batteriene og ønsker hverdagen velkommen igjen!