Nyheter

TT Pukk har kjøpt nytt stort finsikt av typen Jonsson L354 D. Siktet vil bli brukt der vi har behov for stor siktekapasitet og/eller mange fraksjoner. Det er blant annet godt egnet for produksjon av strøsingel, asfalt- og betongtilslag.

TT Pukk er nå i mål med en stor og spennende jobb i Sørlandsparken, hvor vi har produsert hovedmengden av alle kvalitetsmasser til ny E39 mellom Mandal og Kristiansand.

Denne uka har Absalon startet opp nytt finverk på næringsområdet Langrønningen, hvor vi knuser for Bamble Pukkservice. Det var stor stas å få levert både ny Cat 982 hjullaster og Jonsson 4800FSS!

Elgjakt

20.10.2020

Med ekte lekebørse og ekte TT Pukk-caps så må det jo bli elg.

Vi er stolte av å være en del av TT-konsernet, som igjen er blitt nominert til årets lærebedrift. TT er allerede kåret til Årets lærebedrift i Agder, men konkurrerer nå altså med resten av landet om den gjeve tittelen.

Bilde fra Snekkevik i Sannidal hvor vi knuser for Georg Tveit Kvartsbrudd. Der leveres det kvarts av høy kvalitet til smelteverksindustrien. I denne omgang skal vi produsere ca. 40 000 tonn.

Håper alle har hatt en fin ferie. TT Pukk har ladet batteriene og ønsker hverdagen velkommen igjen!

Nytt finverk

22.06.2020

Henri har fått nytt finverk! En Jonsson 4800FSS ble levert på torsdag og er i full sving på Mjåvann hvor vi knuser for Frustøl. Henri har kjørt en Metso LT1100 i lange tider og har levert godt med det også, men det er ekstra moro med nytt utstyr! Ny hjullaster er også rett rundt svingen.