Nyheter

Bilde fra Snekkevik i Sannidal hvor vi knuser for Georg Tveit Kvartsbrudd. Der leveres det kvarts av høy kvalitet til smelteverksindustrien. I denne omgang skal vi produsere ca. 40 000 tonn.

Håper alle har hatt en fin ferie. TT Pukk har ladet batteriene og ønsker hverdagen velkommen igjen!

Nytt finverk

22.06.2020

Henri har fått nytt finverk! En Jonsson 4800FSS ble levert på torsdag og er i full sving på Mjåvann hvor vi knuser for Frustøl. Henri har kjørt en Metso LT1100 i lange tider og har levert godt med det også, men det er ekstra moro med nytt utstyr! Ny hjullaster er også rett rundt svingen.

Vi gratulerer Jonatan med fagbrev!
Bilde fra dagens kakekalas i Sørlandsparken.

Ettårsdag

29.04.2020

Ett år har gått siden vi gikk til innkjøp av grovknusa som står på Lohnelier. Det er allerede produsert over 600 000 tonn!

Nye kollegaer

23.04.2020

Vi har fått tre nye medarbeidere med på laget. Pål Atle Andersen, Steffan Mathiesen og Stein Inge Skaar har alle fått fast jobb i TT Pukk. Vi gratulerer og gleder oss til samarbeidet!

Vi har hatt små og store oppdrag på dammer tidligere, blant annet har vi knust til Songadammen og Dam Skjerkevatn. Nå kjører Henri i gang finverket på Dam Nesjen, hvor han skal knuse godt 20 000 tonn filtermasse for K. Hjelmeland.

En splitter ny Jonsson L1208 ble levert onsdag forrige uke og er nå i full produksjon ved det som skal bli Mandalskrysset på nye E39. Det er det andre verket vi har kjøpt av denne typen. Formann Bjørn Kåre sier det er som 17. mai, julaften og nyttårsaften på en gang!

Prosjektet for AF Gruppen på Lohnelier startet opp april 2019. Med 16 280 tonn i forrige uke passerte Trond, Tore, Torjus og Alf Tore en halv million tonn grovknust på prosjektet!